2015. december 18., péntek

Miami Kisokos

Ha valakit érdekel itt van pár infó, ami későbbiekben jól jöhet.

  • Hostel: Miami Beach International Hostel: http://www.hostelmiamibeach.com/
    Ha itt nézitek akkor csak mondom, hogy ezen az oldalon nincs még benne az adó! Amit le is írnak, de nem egy ördöngösség kiszámolni.
    De pl. a booking.com-on is utána lehet nézni (ahol az adó már bele van kalkulálva)! ;) Az ár ugyanaz de hátha van a bookingnak akciója. Sosem lehet tudni. :)

    Mi 6 ágyas, női szobában voltunk. Reggeli, ebéd, vacsora és jó partik 15-20 dollárért. Jó elhelyezkedés, jó személyzet. :)
  • Túrák: Hostellel szembeni utazási iroda! Előzetesen neten néztünk, de ott drágábbak. Minden nap vannak túrák mindenhova! Egyébként ők azok: http://www.halfpricetourtickets.com/
  • Delfinúszás: Online lehet időpontot foglalni, napi 3 közül választhatsz. Eljutni überrel a legolcsóbb, nem ajánlanám a tömegközlekedést, mert ahhoz messze van. :)
    http://www.miamiseaquarium.com/plan-a-visit/t ickets-and-programs
  • Repülés: Repjegyeket ezen keresztül foglaltam: https://www.expedia.com.
    Miami International Airport-ra érdemes menni. Onnan pedig már ahogy mondtam busz a legolcsóbb eljutási forma (Reptér 3. emelet, vonat, 150-es busz a 9. st és Washingtonra), de ha többen vagytok ismételném magam, hogy nézzetek rá az überre. ;)
    A másik - Fort Lauderdale Airport - azért elég messze van. Ezt többen is mondták a hostelből.
Nem titok, ha valakinek későbbiekben segít kalkulálásban, akkor összesen (8 nap) közel 1.250 dollár volt. Ebbe minden benne van: hostel (320), túrák (105), delfinúszás+képek (282), kétszeri bőröndfeladás (25-25), esti party befizetések, über, egyéb étel-ital, szuvenírek. Plussz amit nekem nem kellett fizetni – mert anyuka fizette nekem – az a 280 dolláros el-vissza repjegy.

Mindenen lehet spórolni csak meg kell találni ki min szeretne és tud. Én mondjuk inkább szépen összespóroltam a 3 hónap alatt erre a pénzt, hogy ne kelljen gondolkodnom és semmit sem bántam meg!! :)
De például nem muszáj elmenni delfinúszásra (csak azért mondom ezt, mert ez a leghúzósabb program – bár életre szóló élmény!), vagy nem kell annyi szuvenírt venni, vagy ne egyél és igyál az Ocean Drive-on... de hát egyszer élünk! :D Viszont ha Miamiba vagy akkor a Key West és Everglades túrát ne hagyd ki, meg a partikat se!!! :D 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése