2016. január 24., vasárnap

Jonas

Így van elnevezve ez a mocskos kis hóvihar, ami a keleti parton tombol. Emiatt elmaradt ma a fan festem… :( aki rajon valamiért nagyon az tudja milyen érzés, szar…
Azért is maradt el, mert kiadták a "kijárási tilalmat" vagyis lezárták az utakat, nem mehetsz utcára. Egész nap esik a hó, fúj a szél, talán éjfél körül abbamarad. Csak remélni tudom, hogy holnap reggel nem lesz gond, ugyanis kis változásokkal minden a terv szerint lesz. Sok sztárvendég nem tudott jönni, mert törölték a járatát, de a mai napunkat pótolják valamikor március-május között.

A szervezők egyébként hihetetlenek. Rengeteg lehetőséget ajánlottak fel nekünk, pl.: szombati belépőddel bemehetsz vasárnap is, ha csak vasárnapi belépőd van ,azt felhasználhatod majd az új időpontra, 2 napos belépőd van, de nem tudsz elmenni majd a következő napra, akkor visszakapod a pénzt, a szombati sztárokkal való fotózást beválthatod vasárnap, a be nem váltottak árát pedig jövő hét szerdáig visszautalják. Tegnap este 10 körül jött ez a hír és el sem tudom képzelni mennyire keményen dolgozhattak a megoldásokon.

Engem tényleg az bosszant, hogy konkrétan ez az egy téli programom volt. Eddig semmi hatalmas hó nem volt, pont ezen a szombaton kellett esni és holnaptól már nem is fog illetve jövő héten se semmi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése