2017. május 31., szerda

Airbnb Brooklyn Half

Május 20-án volt a brooklyni félmaraton. Mivel a térdem folyamatosan fájt a sérülés miatt, és volt, hogy a futóedzések után be sem tudtam hajlítani napokig, nagyon féltem, hogy bírni fogja e a 21 km-t. Átalakítottam az edzéseket, inkább kevesebbet csináltam egyszerre, de a heti 3-at megtartottam, lényegesen lelassultam, mert egyszerűen a térdem megölt. A félmaratont megelőző napokban reggel 8-kor már 25 fok volt, ami azért nem egy kellemes futást jelent… :D

Lényeg a lényeg, futás előtt pár nappal fel kellett venni a kis csomagunkat, ami tartalmazta a rajtszámunkat és pólót. Mivel valószínű életemben először és utoljára futom ezt a félmaratont, így nem maradhatott el, hogy vegyek valami emléket. :D Sapkával és tornazsákkal lettem gazdagabb.
Azok ott a futók nevei. :D Ez csak kb A-D-ig :D
Szombaton reggel 7:45-kor volt a rajt. Szerencsére ezen a napon lehűlt kicsit az idő 15-18 fokra. :D Felhős volt és kicsit esett is reggel meg az utolsó 1-kmen. 6:30-kor találkoztam Rosarioval aki elvitte a cuccaimat magához (így nem kellett leadni) majd később jött és várt a finisben. :) Csinált nekem egy tök jó kis táblát, tudta mennyire parázok. :D és várt is kicsit szurkolni a futás közben.
Az útvonal elején van egy nagyobb domb és úgy érzed sose lesz vége. :D Nyilván nem kell mondani, hogy nagy élmény, hogy szurkolnak és táblákat tartanak az emberek. :) 15 km-ig semmi bajom nem volt de utána rendesen koncentráltam még a maradék 6-ra. :) A telefonom aksija az utolsó 200 méteren meghalt… :D szóval a finisben nincs képem :D no de a hivatalos fotósok csináltak szóval az jó. :) Mindenesetre bemondták még a nevemet is, hogy Barbara is megérkezett és nagyon jó érzés volt pacsikat adni és nyakba akasztani a medált. :)
boldogan még 6 km-nél
Fáradtan, esőben az utolsó 20-30 méter :D
Megkaptuk a kis futás utáni csomagunkat, kértem jeget is a térdemre, aztán elkezdtem keresni Rosariot, a megbeszélt helyen, de ő totál nem ott volt, telefonom meg meg volt halva ugyebár. Szerencse, hogy az ő számát írtam fel, mint kontaktot, ha valami történik, ez egy 40 perc után eszembe is jutott. :D Szépen megkértem két embert elsőnek, hogy smst írjak utána meg felhívtam. Végül találkoztunk, én éheztem, ettünk egy jót, mentünk egyet Coney Islanden aztán 3 körül irány haza. A terv volt, hogy szépen elleszünk a parton kicsit, de az idő nem volt jó.
Akartam egy képet ennél a falnál de szomorúan tapasztaltam, hogy nem lehet odamenni... :(
Összesen 27.440-en futották teljesen én a 25.886-ik lettem, 2:48:24-es eredménnyel. Szóval abszolút ráérősen ment, de magamhoz képest hatalmas teljesítmény és számomra életre szóló élmény. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése