2017. augusztus 4., péntek

Chelan

Június 10-11 – szombat, vasárnap

Szombaton reggel Edina suliba volt utána pedig útra keltünk egy kis hétvégi útra. Chelan-ba indultunk, ami nagyon aranyos kisváros, egy hatalmas tóval. Kocsit béreltünk a Turo alkalmazással, ami lényegében olyan, mint az Airbnb csak éppen kocsit ad bérbe a tulajdonos. Edina mikor végzett a sulival, felvettük az autót és el is indultunk.
Az út egyszerűen gyönyörű volt. Olyan szép helyeken jártunk, a táj olyan színekben pompázott mintha festmény lenne. Odafele több helyen is megálltunk, még vagy 1000 megállót be tudtunk volna iktatni. :)
Így néz ki egy komoly sofőr :D
 
Este kerestünk volna valami éttermet a tónál, de semmi vendéglátóegység nem volt. Csak a hotelek. Ezen túltettük magunkat, de mi már nagyon vártuk, hogy ott fogunk egyet vacsizni és borozni. No mindegy ettünk egy jó kis amerikai burgert. :D Az éjt pedig egy Airbnb-ben töltöttük, ami pont jó volt.

Vasárnap reggel még finom reggelit is kaptunk aztán elindultunk. Még délelőtt körbenéztünk Chelanban, de pár bolton és a tón kívül sok látnivaló nem volt. De a hangulat meg a hely megérte, mert olyan nyugalmas. Visszafelé szintén iktattunk megállókat be. Aztán mentünk a reptérre, ahol én búcsút mondtam Edinának ő pedig visszavitte a kocsit a megbeszélt helyre.
Én még ilyen 3-as semmi ajtó WC-t még nem láttam :D
Snoqualmie vízesés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése